THERE’S A
NEW ITALIAN
IN TOWN.

Iets meer dan drie jaar geleden zijn wij, Floris Gulien en Jeroen Verhallen, samen het grote avontuur aangegaan met de start van het Italiaanse restaurant Vita Verde. Met veel enthousiasme, passie en toewijding aan de Italiaanse keuken zijn wij er in geslaagd om Vita Verde in Den Bosch op de kaart te zetten.

Restaurant Vita Verde moest anders worden dan de overige Italiaanse Restaurants in Den Bosch. Wij hebben ons gericht op biologische producten en een duurzame bedrijfsvorming. Kernwaarden die sterk in opkomst waren en die een succes bleken te zijn.De combinatie van het mooie Italiaanse leven (La Dolce Vita) met haar pure keuken en het gebruik van biologische producten (Verde) hebben geresulteerd in restaurant Vita Verde dat zijn succes inmiddels heeft bewezen. Vita Verde staat als een huis.

 

 

Drie jaar later zaten we weer om de tafel om nieuwe plannen te smeden. Met Vita Verde is er al een laagdrempelig restaurant, waar gasten makkelijk binnenlopen voor een eerlijke en heerlijke maaltijd. Wij hebben gemerkt dat er daarnaast vraag is naar een iets hoogwaardiger restaurant, waar in een kleine intieme ambiance van een perfect bereide Italiaanse maaltijd kan worden genoten. Hierbij wordt niet gedacht aan een pizza – zoals verkrijgbaar bij Vita Verde – maar juist aan een volledige Italiaanse maaltijd, met anti pasti, een prima piatti (of zelfs een secondo piatti) en dolci en uiteraard een perfecte Italiaanse koffie.

SALUTI